Seizoensworkshop HERFST

Start
14 oktober 2023
Einde
14 oktober 2023
Einde
13:00 - 17:00
Tijdzone
UTC+2

75,00

Beschikbaar

Totaal
Categorieën: ,

Beweeg op het ritme van de seizoenen

Seizoensworkshop met Kristien Wuyts

Leer stap voor stap aromatherapie, volgens de seizoenen

De seizoenen hebben een grote invloed op ons leven. Elk jaargetij verandert de natuur om ons heen en wij veranderen mee. Onze behoeften verschillen van seizoen tot seizoen. In de lente voelen we ons anders dan in de herfst. In de winter denken we anders dan in de zomer. Kortom, ons lichaam deint volop mee op het ritme van de seizoenen.

Dankzij etherische oliën en hydrolaten leer je tijdens deze workshop hoe je je kan afstemmen op dit cyclisch gebeuren van de terugkerende seizoenen. Zo ondersteunen we ons lichaam naar een evenwichtig en gezond ritme, en een vitale gezondheid op fysiek, geestelijk en emotioneel vlak. 

  • LesgeverKristien Wuyts
  • Duur1 zaterdagnamiddag van 13u tem 17u
  • LocatieAbdij Averbode, Abdijstraat 1, 3271 Averbode, Zaal 'Graafschap Loon'
  • Min12
  • Max16
Datum
14 oktober 2023

Programma

Herfstgloed, met aandacht voor longen en dikke darm

Het wordt vooral een praktische workshop waarbij je de aroma’s van het seizoen herfst ervaart en uitleg krijgt hoe ze concreet te gebruiken.
Een ideale manier om stap voor stap (elk seizoen) kennis te maken met de aromatherapie en de hydrolatherapie, en te ontdekken welke producten jou in dit seizoen optimaal kunnen ondersteunen. Om nadien thuis makkelijk mee aan de slag te gaan.

Doelgroep

Voor deze seizoensworkshop is geen voorkennis vereist. 

Data en prijs

14 oktober 2023, van 13u tot 17u

€75 incl. btw 

Voor de pauzes wordt koffie/thee/water en een versnapering voorzien. 

Lees meer over de annuleringsvoorwaarden.

Tip Locatie

Navigatie-adres voor GPS: Herseltsebaan 2 te Averbode

Lesgever

Kristien Wuyts

“Sinds de eerste ontmoeting met de trillende geuren van de aromatherapie wist ik dat deze verbinding en kracht me nooit meer zou loslaten.”
Mijn start maakte ik met de driejarige opleiding tot aromatherapeute van 2008 tot 2010. Zo leerde ik de werking en toepassingsgebieden van de etherische oliën kennen, en de weldaad en de kracht van aromatische massages.
Ondertussen maken de etherische oliën en hydrolaten al 15 jaar dagdagelijks deel uit van mijn leven, en dat van mijn gezin en mijn klanten. Talrijke verdere opleidingen en workshops verrijkten mijn kennis over dit fantastische plantenmateriaal. Ik draag deze kennis dan ook met alle plezier over aan ieder die er een luisterend oor naar heeft. Van harte welkom.

Inschrijvingen

GDPR

    Deze website maakt gebruikt van cookies om je gebruikservaring te verbeteren.