Workshop winter aroma-apotheek

Start
18 november 2023
Einde
18 november 2023
Einde
09:30 - 12:30
Tijdzone
UTC+2

75,00

Beschikbaar

Totaal
Categorieën: ,

winter aroma-apotheek

Workshop met Kristien Wuyts

Aromatherapie, een veelzijdige ondersteuning bij winterkwalen

Zowel de herfst als de winter zijn heerlijke seizoenen. Net zoals in de natuur worden ook wij uitgenodigd om ons wat meer terug te trekken, om in stilte te voelen wat er borrelt binnenin, om onze krachten te verzamelen voor een nieuwe levenscyclus in het komende jaar.

De overstap naar minder licht en koude maakt echter dat ons lichaam vaak een grote aanpassing moet maken. Verkoudheden en andere infecties steken de kop op. Tijd om ons extra te verzorgen, en dit met al het schitterende plantenmateriaal uit de natuur.

  • LesgeverKristien Wuyts
  • Duur1 zaterdagvoormiddag van 9u30 tem 12u30
  • LocatieHof Zevenbergen, Kasteeldreef 22, 2520 Ranst, zaal B
  • Min12
  • Max16
Datum
18 november 2023

Programma

Leer welke etherische oliën en hydrolaten je kan gebruiken om je lichaam in de winter te helpen bij neusverkoudheid, hoest, keelpijn, sinusitis, bronchitis … Ook onze huid vraagt dit seizoen extra ondersteuning. En ontdek welke middelen je uit de aromatherapie kan inzetten wanneer je gevoelig bent voor “winterblues”.
Het wordt vooral een praktische workshop waarbij ik je de aroma’s laat ervaren en uitleg hoe je ze concreet kan gebruiken. Om nadien thuis gewoon mee aan de slag te gaan.

Doelgroep

Voor deze workshop is geen voorkennis vereist. 

Data en prijs

18 november 2023, van 9u30 tot 12u30

€75 incl. btw 

Voor de pauzes wordt koffie/thee/water en een versnapering voorzien. 

Lees meer over de annuleringsvoorwaarden.

Lesgever

Kristien Wuyts

“Sinds de eerste ontmoeting met de trillende geuren van de aromatherapie wist ik dat deze verbinding en kracht me nooit meer zou loslaten.”
Mijn start maakte ik met de driejarige opleiding tot aromatherapeute van 2008 tot 2010. Zo leerde ik de werking en toepassingsgebieden van de etherische oliën kennen, en de weldaad en de kracht van aromatische massages.
Ondertussen maken de etherische oliën en hydrolaten al 15 jaar dagdagelijks deel uit van mijn leven, en dat van mijn gezin en mijn klanten. Talrijke verdere opleidingen en workshops verrijkten mijn kennis over dit fantastische plantenmateriaal. Ik draag deze kennis dan ook met alle plezier over aan ieder die er een luisterend oor naar heeft. Van harte welkom.

Inschrijvingen

GDPR

    Deze website maakt gebruikt van cookies om je gebruikservaring te verbeteren.