Over ons

Een enthousiast team van lesgevers neemt je mee in de boeiende wereld van aroma’s en hydrolaten

Als distributeur van etherische oliën en hydrolaten voor therapeutisch gebruik (Oshadhi.be) krijgen we van onze klanten geregeld de vraag naar professionele opleidingen. Om tegemoet te komen aan deze toenemende vraag is de Oshadhi Academy opgericht.

Een enthousiast team van lesgevers neemt je mee in de boeiende wereld van aroma’s en hydrolaten.
Zij delen met passie hun ervaring en kennis over de vele toepassingen van aroma- en hydrolatentherapie voor heling in de verschillende dimensies van ons mens-zijn, ter versterking van een vitaal zelfgenezend vermogen, voor ons algemeen welzijn en voor een natuurlijke, ecologische levenswijze.

Onze opleidingen stellen de cursist in staat op een veilige en goed geïnformeerde manier etherische oliën en hydrolaten in te zetten zowel binnen het gezin als binnen de professionele praktijk. Een grondige theoretische kennisoverdracht wordt steeds gekoppeld aan de praktische toepassing ervan.
Naast 3 hoofdopleidingen – Aromatherapie, Hydrolatentherapie en Olfactotherapie – zullen in de loop van 2022 ook themagerichte workshops worden aangeboden.

De opleidingen van Oshadhi Academy gaan door in de rustige setting van ‘De Kluizerij’ (voormalig klooster) in Affligem. De mooie, ruime leslokalen, in combinatie met het volgen van de gangbare richtlijnen, bieden de mogelijkheid om opleidingen op een covid-veilige manier live te laten doorgaan.

We kijken ernaar uit je op één van onze opleidingen te mogen verwelkomen!
                                 

Team Oshadhi Academy

KATRIEN
CLAES

Oprichtster Academy, zaakvoerster oshadhi.be

WERNER
VLYMINCK

Coördinator Oshadhi Academy

RITA
VAN PARYS

Docent Aromatherapie

VEERLE
WATERSCHOOT

Docent Aromazorg en Hydrolatentherapie

SANDRA
COUDEVILLE

Docent Olfactotherapie

JULIE
VAN MECKEREN

Docent Olfactotherapie

Dr. Malte Hozzel

bezieler Oshadhi

Internationale inspiratie

Dr. Malte Hozzel is de grondlegger en bezieler van Oshadhi. Het is zijn missie mensen terug te verbinden met de natuur en de helende energie van planten in hun meest pure vorm beschikbaar te stellen voor ieders welzijn.
Vanuit een uniek perspectief onderzoekt hij de relatie tussen mens en plant en het helend effect van etherische oliën op onze gezondheid en bewustzijn. Hij publiceerde talloze artikelen, blogposts en boeken over de transformatie van de moderne samenleving en over holistische aromatherapie. In de afgelopen 30 jaar gaf hij in tal van landen over de hele wereld lezingen om deze waardevolle kennis te verspreiden.

In 1992 richtten Dr. Hozzel en zijn vrouw het aromatherapie- en seminariecentrum ‘Orto de Prouvènço’ op, temidden van een prachtig landschap in de Haute-Provence dat een schat aan medicinale planten herbergt.

In 2020 bracht Dr. Hozzel verschillende vooraanstaande aromatherapeuten van over de hele wereld samen. Onder de naam AHAM (Alliance of Holistic Aromatherapy Members) bieden zij sindsdien op regelmatige basis gratis webinars aan (voertaal Engels) waarin zij hun rijke kennis en inzichten omtrent holistische aromatherapie met ons delen.

Ook via zijn blogsite ‘Carrier of Light’ neemt Malte Hozzel ons mee in de fascinerende wereld van planten en etherische oliën en deelt met de lezer tevens zijn holistische kijk op diverse thema’s. Zijn blogs zijn een ware ‘natuurbibliotheek’.

Geïnspireerd door Dr. Hozzel willen ook wij met de Oshadhi Academy de kennis van de holistische aromatherapie helpen uitdragen zodat steeds meer mensen de helende kracht van etherische oliën en hydrolaten kunnen inzetten voor het welzijn van zichzelf en anderen.

GDPR

    Deze website maakt gebruikt van cookies om je gebruikservaring te verbeteren.